top of page

Els primers campaments dels Castors I Llúdrigues

Durant el 27, el 28 i el 29 de desembre la unitat de Castors i Llúdrigues vam marxar de campaments juntament amb la unitat de Llops i Daines. Vam quedar a les 9 del matí al cau per carregar les motxilles a l’autocar i tot seguit vam marxar cap a Jesús, on vam arribar amb moltes ganes de passar tres dies juntes i conèixer-nos una mica més.

Després de dinar van aparèixer la princesa Peach i el Mario demanant-nos ajuda; el Browser (que es un poser) volia fer-los mal i només nosaltres podíem salvar-los. Ens vam adintrar al món del Mario i, passant per diferents mons (on en un d’ells va aparèixer per sorpresa la nostra estimada cap, Polo) i recollint claus vam aconseguir arribar a l’últim món. Al final, el dolent no era el Bowser, sinó que era la Peach que volia fer mal al Mario! Totes juntes però, vam aconseguir que tornés a ser ella.

Un cop havent berenat, LLiDs ens va proposar de fer la seva activitat i amb aquesta ens vam relaxar molt. Vam pintar petxines i cargols de mar amb pintures de diversos colors i els caps ens van posar música per animar-nos una mica. Vam deixar-les assecar sobre els radiadors i vam sopar.

Després de sopar vam jugar a la sardina i totes plegades vam pujar a l’habitació per posar-nos el pijama i anar a dormir.

El dissabte 28 ens vam llevar i les intendents ja ens havien preparat l’esmorzar. Un cop havent menjat vam agafar les notres motxilles d’atac i vam marxar d’excursió, juntament amb els Llops i les Daines. Després de molt caminar (i molt quiexar-nos!) vam arribar a una esplanada on vam jugar, ens vam fer fotos i vam dinar. Feia molt sol i això ens va sentar moooooolt bé!

El camí de tornada va passar ràpid tot i que estàvem molt cansades i amb ganes d’arribar a la casa. Un cop allà ens vam trobar amb una sopresa que ens va animar a totes! La casa, que era una mena de centre religiós, feia el pessebre vivent amb tots els seus personatges i fins i tot amb animals! Vam anar-lo a veure i ens van regalar gotets amb caldo calent, que tots desitjàvem repetir.

Se’ns va fer tard i vam haver d’entrar a fer una activitat. Aquesta va ser sobre la promesa. El Marcos, la Polo i la Tafi van dibuixar les nostres siluetes i nosaltres les vam haver de pintar amb pintura, amb total llibertat. Després vam explicar perquè ens havíem pintat tal i com ho havíem fet i se’ns va acabar fent l’hora de sopar.

El sopar va ser l’esperat Gran Boom que fem l’última nit de tots els campaments i les intendents ens van cuinar un sopar boníssim! Després de sopar vam fer que els caps i les quel·les es casessin entre elles i alguns LLiDs també es van casar. Vam posar música i vam ballar fins que se’ns va fer tard i tocava anar a dormir.

L’últim matí vam recollir les nostres coses i un cop les motxilles ja eren fora, vam recollir la casa. Després vam fer postals de Nadal amb sprays de pintura i purpurina i van quedar xulíssimes!

Després de dinar vam fer l’última repassada i vam agafar l’autocar que ens esperava per tornar cap a Barcelona. A la tornada ens vam adormir totes, havien estat uns dies molt intensos! A la porta del cau ens esperaven tots els papes i mames ansiosos de saber com ens havien anat els que per a la majoria de nosaltres havien estat els primers campaments.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page