top of page

Els Pioners i les Caravel·les s’aventuren a la travesia transpirinaica!

El diumenge 14, la unitat de PiCs va iniciar la ruta des d’Encamp (Andorra) tot seguint el GR11 amb l’objectiu d’arribar a Ribes de Freser, tot passant per Puigcerdà i Planoles. La ruta va ser tot un repte però la superació dels joves... impressionant a més dels paisatges espectaculars a més de 2500m. entre muntanyes i llacs, entre Andorra i Catalunya, envoltats de natura i animals salvatges.

Els campaments van estar plegats d’imprevistos i petits accidents: perdre el mapa el primer dia... un helicòpter va venir a rescatar una caravel·la... l’olla va caure, no una sinó dues vegades a terra... que si ens vam perdre... Però el millor, va ser afrontar aquests moments amb calma, positivisme i humor! La ruta va estar plena també de bons moments, de riures, de converses profundes, de coneixements, de guerres d’aigua i d’algunes bromes. A més a més, vam poder gaudir de les festes majors de Puigcerdà! Vam anar al correfoc i al concert d’Ebri Knight i Doctor Prats.

Vam acabar la ruta “a lo grande”, ens vam posar l’objectiu de pujar al Puigmal. Sí, sí, heu llegit bé, els PiCs van coronar una muntanya de 2913m.!! I tot i que al principi alguns es mostraven escèptics sobre la seva capacitat i motivació per fer-ho, tots vam enfilar camí al cim (no sense oblidar-nos del raspall de dent, volíem fer la rentada de dents més gran i en el punt més alt possible!). Cants i crits d’alegria en arribar a dalt de tot, abraçades i somriures, ho havíem aconseguit, havíem finalitzat la ruta, malgrat tot el que va passar pel camí i el cansament, l’havíem acabat i de la millor manera possible.




Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page