top of page

Els Truk de campaments!!!

Després d'uns intensos dies de campaments ens agradaria explicar-vos com va anar i sobretot, compartir-los amb vosaltres...


Dissabte ens despertàvem ben d'hora amb una motxilla plena de ganes de deixar enrere els estudis per dedicar-nos a nosaltres. Va ser l'autobús el que, tot i deixar-nos al mig del no-res, en va portar fins al Berguedà.


Després de perdre'ns més de 3 vegades, dormir al costat d'un riu, fer-nos amic d'un llenyataire i acabar seguint una carretera, la unitat més petita del cau havia aconseguit arribar al poble més petit de Catalunya: Sant Jaume de Frontanyà.


Les postes de sol, els GR, la gent que et creues, perdre als de darrere, parar per menjar ganyips i dormir entre parada i parada, agafar-li carinyo a un gos i tenir fuet entre les dents,... Aquestes van ser algunesde les petites rutines que ens van acompanyar al llarg de la ruta,i hem de dir que vàrem ser molt feliços.


En arribar a la casa vam trobar-nos amb la Cristina i la Carlota, ja hi érem totes!

Durant els dies a la casa vam reconduir, organitzar i treballar sobre el nostre projecte. No sabem si ho sabeu encara però els i les trucaires estem molt il·lusionades amb el nostre projecte. Aquest estiu realitzarem un Casal d'Estiu a la Ciutat de Chauen i és per això que ens esperen uns mesos de feina i esforç!


Però més enllà del projecte vam fer una revisió de la unitat molt potent, una activitat de política, activitats per riure, activitats conjuntes, vam assistir a Consell, ... No vam parar!


I com sempre, després vàrem tornar. Bastant melancòlics per als dies on tot eren llops i castors cridant pel teu voltant, rings cantant "bon profits" i pioners i caravel·les a l'habitació del costat, vam tenir clar que era així quan estàvem amb qui més estimàvem, en el lloc i el moment indicat. Tornàvem només amb ganes de més.

Truks.





Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page