top of page

La unitat de families no paren

El passat cap de setmana del 9 i 10 de març vam fer l’excursió de la unitat de... truc3 ?, pares, maresipares, o digueu-ne simplement, famílies. Vam anar a la Riera de Ciuret en un entorn excepcional.

Prova documental 1:

Sense voler-ho la sortida es va convertir en una excursió per relleus: surten del cau 4 famílies més els caps, al lloc de destinació hi apareix una família del Vallès. Al vespre marxa una família, just abans de sopar n’arriba una de Barcelona i havent sopat en marxa una altra. L’endemà al matí encara s’hi afegeix una unitat familiar més. Això ens va permetre fer moltes benvingudes i comiats!

Les activitats de dissabte van consistir en:

- un joc de coneixença en què per grups ens vam explicar rareses i anhels confessables: pel·li preferida,bogeria feta amb els filles, on ens voldríem perdre, etc. I després associar el què amb el qui.

- un dinar on tothom portava el doble del menjar que tocaria

- un joc + xerrada sobre com creiem que se senten els nostres filles quant a autoestima i relació amb els altres (temàtica vinculada a un dels eixos de treball de l’Agrupament d’aquest any)

- quan els caps ens ho van proposar, tots els mares vam afirmar amb rotunditat que els grans no berenen! Vint minuts més tard ens afartàvem de galetes, xocolata i magdalenes brownie (gràcies Joana!).

- un joc de rol (molts mares no sabíem ni què era això) on col·laborativament per grups havíem de superar una sèrie de proves per obtenir un tresor. Els nostres caps van exercir magníficament de game masters, portant-nos per paratges irreals i castells misteriosos sense aixecar-nos de la taula del menjador.

Mentrestant, una pare informat anava cantant els gols del Barça!

Abans de sopar vam constatar amb horror que havia saltat alguna fase de la instal·lació elèctrica i no funcionava ni la nevera ni la calefacció a la cuina-menjador ni al dormitori. No patiu! Els propietaris ens havien deixat un telèfon per emergències. Sí, estàvem sols en totes aquelles cases que es veuen a la foto! I no, no va contestar ningú als nostres whatsapps ni trucades. Sort que no va fer gaire fred!

Abans d’anar a dormir, bona nit i contemplació del cel estrellat. Ohhh, k macu!

El diumenge al matí tocava excursió. Vam pujar a Santa Fe del Montseny i vam fer la ruta circular del Pedregar de Morou (molt recomenable). Vam dinar al costat del pantà i encara ho vam arrodonir fent la ruta circular de l’embassament. El passeig-excursió va ser molt agradable, amb sol i temperatura primaveral i converses ara amb un ara amb l’altra. Hi ha qui va estrenar pals de caminadora i qui va iniciar-se en la marxa nòrdica i tot. I ens ho vam passar molt bé.

Prova documental 2:

Gràcies caps i fins aviat!!!!!


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page