top of page

Truc 2 i els seus últims campaments de Nadal com a joves

La unitat de Truc 2 enfocàvem els Kampas de Nadal com els últims que farien com a joves del Cau (snif, snif) puix que l’any que ve potser veiem a unes quantes d’elles i ells com a Caps de l’Albareda.

Tot i anar preparadíssims per aguantar el suposat fred que el Pre-Pirineu català ens havia d’oferir, “real que” en moltes activitats anàvem en màniga curta ja que el termòmetre s’enfilava fins als 20 graus al sol. Així que el temps que semblava gairebé primaveral ens va permetre gaudir dels entorns i veure el poble de Cornellana.

Dins els murs de la casa però va ser quan les Trukis vam haver de “currar” més: l’Albareda no ho sabia però els Truk veníem de diferents països de tot el món per a ensenyar als C/LL i Ll/D com es celebrava el Nadal a diferents regions del planeta. Així, australians, italianes, americans, sueques i dos pastors de Cornellana van ensenyar als petits de l’Albareda com es celebraven les festes de Nadal. Com potser heu pogut comprovar (o no), els infants després d’assabentar-se d’altres tradicions nadalenques van poder fer una postal i dedicar-li a aquelles persones que s’estimen més. Ah, i no ens podríem oblidar tampoc de l’increïble sopar de Nadal (amb galets i tot) que van preparar els Trukis per a l’Albareda que tant i tant vam gaudir, n’hi havia per llepar-se’n els dits.

Ràpidament, vam arribar al dissabte i ja havíem de marxar altre cop cap a la capital, així que vam recollir la casa i acomiadant-nos d’aquells alberedes que tornaven des de diversos països europeus per a veure’ns vam pujar a l’autocar i vam tornar.


P.D: Esperem que hàgiu fet una bona entrada d’any i que els Reis d’Orient hagin escoltat els vostres desitjos.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page