top of page

Els Pioners i les Caravel·les marxen de campaments!

I el 27è dia de Desembre, les quatre religions alternatives van acordar fer la 2948474ena edició del concurs Gènesis Alternatives 2018, una tancada de dues llunes i tres sols on les quatre corrents espirituals més acceptades per les ciències humanes competeixen per demostrar quina és LA definitiva.

Seguint les paraules divines de cada religió, cada prova ens deconstruïa creences imposades per crear-ne de noves:


Manament 6. "Los Jedi son pacientes. La paciencia es difícil pero puede ser conscientemente desarrollado a lo largo del tiempo", sobretot en una convivencia de 72hores, dormint 10hores en total, fent activitats 10249753,94530hores, caminant 00000000,00000001129minuts i jugant amb la pilota de volei 72hores.


Manament 3. "Ella prefiere la pizza de jamón y piña a la de pepperoni y champiñones. Se dice que la segunda sólo la comen los seguidores de la despreciable Ostra Morada (de la Perdición). Aquí hay algunos fieles que afirman que el Unicornio es vegetariano y prefiere la de piña y champiñones, el debate en el seno de la Liga interplanetaria esta servida". Seguint els gustos dels Unicorns Roses Invisibles, vam respectar la gastronomía divina cuinant un Gran Boom alternatiu, Pasta amb Sopa Invisible, Hamburgueses Rosa, i per gent privilegiada, Hamburguesa Vermella i de postre, Pa amb Patates Fregides Imaginaries i Mandunguilles de Pa Voladores


Manament 10. "No existe la teoría de la evolución, tan sólo una lista de las especies que Chuck Norris permite vivir", d'entre elles l'especie Pioners i Caravel.les de l'Algaverda.


Manament 2. "Me gustaría mucho que no usases mi existencia como un medio para oprimir, subyugar, castigar, eviscerar, o... ya sabes, ser malo con otros. Yo no requiero sacrificios, y la pureza es para el agua potable, no para la gente". Vam adonar-nos gràcies al pastafarisme, que l'il.luminació i perfeccionament espiritual només s'aconsegueix creant una xarxa de convivencia fusionant totes les nostres creences per quelcom més fort, la UNITAT.


Finalment, Pastanorris Jedisibles Roses vam tornar a la terra promesa, Barcelona, per continuar predicant pels nostres valors i sopar pizzes.


RAmen!


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page