top of page

Els Castors i les Llúdrigues, de campaments al riu


Ja hem tornat! Vam passar 9 dies al Camp del Faig (Saldes, Berga) passats per aigua, però molt i molt feliços. Tots els matins, fent honor al nostre nom, baixàvem al increïble riu que bordejava el nostre terreny d'acampada i allà ens esquitxàvem i saltàvem pels gorgs i tobogans naturals de pedra.





També vam anar de ruta! Pujant cap al Refugi del Santuari del Gresolet, vam arribar al Coll de Bauma, un lloc paradisíac propi dels paisatges de la Heidi. Allà ens vam trobar un esplai amb qui vam compartir el mapa i uns riures, i ens van venir a parlar els guardes forestals! (quin susto, hehe).


Ben aviat ens vam acostumar a la rutina de nadar al riu al matí, dinar i amagar-nos a les tendes per protegir-nos de la tempesta estival de la tarda. En una d'aquestes reclusions els caps van composar una divertida cançó sobre tots nosaltres i les anècdotes dels campaments.


Entre aigua, jocs i déus de la mitologia grega se'ns van passar els dies volant fins que, l'últim dia, van venir els pares i mares a buscar-nos i vam compartir un increïble àpat popular!


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page