top of page

La unitat de mares i pares marxa d'excursió!

Aquest trimestre la unitat de pares i mares hem fet excursió de cap de setmana sencer!

Aprofitant que teníem moltes hores per compartir, el dissabte de bon matí vam anar a l’exposició “Després de la fi del món” al CCCB. Després de conscienciar-nos en com les nostres accions poden repercutir en un futur molt proper, vam deixar la ciutat i ens vam dirigir cap al Monestir de Montserrat. Allà ens vam allotjar a les cel·les del MISC (Montserrat International Scout Centre).

Dissabte a la tarda, vam aprofitar l'ambient acollidor montserratí per conèixer el projecte Fronteres Invisibles dels Trucaires de l'AEiG. Rudyard Kipling. Junts vam descobrir les dificultats que tenen els immigrants en arribar a Espanya i intentar viure dignament.

Al vespre vam fer una passejada nocturna, un sopar popular boníssim i una gran vetllada molt divertida (el que passa a Montserrat es queda a Monstserrat!).

L'endemà vam fer una excursió per Montserrat, vam deixar el rastre ben amagat i vam tornar (aquesta vegada sense córrer) a recollir als fills i filles que també tornaven d'excursió.

Moltes gràcies a tots els que veu venir i veu aportar el bon humor ja característic d'aquesta unitat. Les agulletes de riure els dilluns comencen a ser una tradició.

Dissabte 17 de març més i millor!!! Farem el cau de famílies del segon trimestre de 16.30 a 19.30h, quan quedi menys us enviarem més informació.

Una abraçada amb molt d'amor!!

Anna i Ginesta

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page