top of page

Dia Internacional contra la violència de gènere

El passat dissabte 25 de novembre va ser el Dia Internacional contra la violència de gènere i al cau no ens vam quedar indiferents:

Des de la Comi Lila (vegeu el vídeo adjunt per saber-ne més) vam promoure que els caus de les unitats aprofitessin per treballar la temàtica. Els Ràngers i les Noies Guia van anar a l'Espai Jove Boca Nord als tallers organitzats per a esplais i caus sobre binarisme i relacions a les xarxes socials. Truc2 van aprofundir en el moviment feminista i van analitzar-lo detectant en quins corrents i accions se senten més còmodes. La unitat de Pioners i Caravel·les va fer una activitat entorn el monòleg "No solo duelen los golpes" de Pamela Palenciano que parla explícitament d'un cas de violència de gènere en una primera relació adolescent. Truc1 va treballar els rols associats a cada gènere i va preparar els campaments de Nadal analitzant la reproducció d'aquests rols.

Finalment, la unitat de pares i mares (a l'espera d'un nom més original) va treballar l'iceberg de les cures i van compartir espais no-mixtes de reflexió i debat molt interessants.

Som molt conscients que una flor no fa estiu i des de la Comi Lila i el Consell de Caps estem compromesos a seguir treballant per una societat feminista el 25 de novembre, el 8 de març i els altres 363 dies.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page