top of page

Truc 1 a l'aventura

En la carrera cap a la primera excursió com a Truc ens vam haver d’ enfrontar a diversos perills.

El primer obstacle van ser les escoles, amb els incomptables exàmens que van llançar contra la unitat causant nombroses baixes… #Pray for them

Però per si això no fos prou, rebem una baixa d’última hora que no aconseguirà desanimar-nos. Els integrants del grup van arribant a la Sagrera més d’hora que el Guardiola encara que se’ls espatlli la bicicleta. Sembla que res pot sortir pitjor… JAJAJA, innocents.

A Truc no es deixa enrere ningú i jugant a la botifarra esperem els últims damnificats per despertadors que no compleixen amb la seva funció.

Un cop tots reunits va començar l’ascens des de Planoles fins al refugi de Dòrria a 2000 metres, ja havíem compensat el Karma i un gos se’ns va unir en el nostre ascens entre glaçades al terra i vaques que ens miraven furtivament.

Van ser 10 km d’excursió pels boscos pirinencs on podies veure diferents tonalitats en els arbres i on alguns cims de muntanyes estaven pintats de blanc. Al refugi després de berenar, el fred de fora impedia fer qualsevol cosa que no es pugues fer des del sac de dormir així que ens va manar a dormir comentant que faríem si algú entrés de cop al refugi. Ideal per dormir tranqui.

Lo bueno breve és dos veces bueno de manera que anticipant-nos a potencials perills i amb exàmens que també planaven sobre la consciència d’alguns membres vam tornar de bon matí cap a l’estació i a primera hora de la tarda ja havíem tornat a Barcelona.

P.D: Us deixem (entre d’altres) un tast dels cels que veiem :D

El fons que heu vist a les últimes fotos d'instagram


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page