top of page

Els Castors i Llúdrigues d'excursió a Corbera de Llobregat!

Aquest cap de setmana hem anat d'excursió prop de Barcelona, a Corbera de Llobregat. Allà ens van acollir els del Esplai Corbera, en un local enorme on vam poder dormir i jugar per tot arreu!

Dissabte, després d'arribar, vam fugir d'un tigre que ens atacava i vam conèixer un aborígen de la selva que estava malferit, així que vam ajudar-lo a curar-se recopilant ingredients pel poble. A la tarda, vam participar en les Olimpíades que havia organitzat l'esplai i ens ho vam passar molt bé! Després, per relaxar-nos una miqueta, vam pintar unes mandales a la llum de les espelmes, en silenci i tranquil·litat.

Diumenge vam anar d'excursió a l'ermita de Sant Ponç, en busca de la font que dona aigua de la vida. Allà vam conèixer el guardià de les claus de l'ermita, amb qui vam jugar i ens va indicar el camí cap a la font... que estava molt aprop però ens vam cansar força!

Aquesta excursió hem fet un tótem de la unitat i ens l'endurem a totes les excursions i campaments per cuidar-lo i fer-nos fotos amb ell. Ja ens vam fer la primera a l'ermita de Sant Ponç!

C/LL


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
bottom of page